Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS DE L’ESCOLA

Menjador amb cuina pròpia

L’escola disposa d’una cuina nova i equipada, des d’on es preparen tots els dinars del nostre alumnat amb productes de proximitat senyin-nos a un menú equilibrat assessorat per un nutricionista.

Servei d’acollida

Per tal de poder ajudar aquelles famílies amb poca conciliació de l’horari familiar i escolar, es dona el servei d’acollida matinal a partir de les 8:30 del mati fins a les 9:30.

Assessorament Psicopedagògic

Un equip format per una pedagoga a l’escola, la psicòloga de l’EAP, la logopeda del CREDA, l’assistent social i equips externs com el CDIAP, orienten, assessoren i acompanyen a mestres, pares i alumnes per dur a terme l’aprenentatge més significatiu a cada alumne amb unes necessitats especifiques, ja siguin puntuals o de llarg acompanyament.

Ampa, activitats extraescolars

Es una associació sense ànim de lucre que té per finalitat donar suport i assistència als membres de l’associació i, en general, a les mares i pares i tutors/es, els professors/es, els alumnes del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a l’educació dels seus fills i, en general, de tots els alumnes matriculats al centre.

Tutories

L’escola creu en la gran importància de la comunicació positiva amb les famílies, és per això que s’ofereix l’espai d’escolta per a que pares o mestres puguin establir punts de treballs comuns en el dia a dia dels seus alumnes-fills i poder així caminar junts en l’aprenentatge integral d’aquests infants.

Servei telemàtic

El món tecnològic s’ha instaurat en el nostre dia a dia, de manera que poc a poc s’aniran oferint més serveis a través de la plataforma: clickedu en la que podrem disposar de diverses informacions relacionades amb dades acadèmiques del nostre fill/a.

AMPA I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

EXPERIMENTS

Activitat dirigida a nens i nenes interessats en el món de la ciència, on trobaran un espai de descoberta i experimentació i tindran un contacte amb les ciències molt pràctic i divertit, amb l’objectiu d’aprendre i gaudir alhora.

Es realitzaran diferents tallers i experiments on els alumnes hauran de fer ús de la curiositat i l’observació per a resoldre’ls.

“M’ho van explicar i ho vaig oblidar, ho vaig veure i ho vaig entendre, ho vaig fer i ho vaig aprendre”

IOGA

El ioga és una pràctica positiva en l’etapa de creixement. Mitjançant el ioga, els nens/es  exerciten la seva respiració i aprenen a relaxar-se, per fer front a l’estrés, a situacions conflictives, i a la falta de concentració, problemes evidents en la societat actual, afavorint la seva salut física i emocional.

Aquesta activitat s’ha d’entendre com una activitat lúdica quan es fa amb infants. Afegirem algunes de les postures de ioga en cançons, i jocs.

TEATRE

El teatre és una activitat d’equip i qualsevol personatge és fonamental per desenvolupar el treball.

Tots els participants són molt importants, ja que tots treballen de manera activa. En la projecció de l’obra tots els nens tenen una cosa a dir o a fer. El teatre suposa una forma d’expressió corporal i lingüística que desenvolupa capacitats i aptituds.

Volem relacionar l’educació artística amb la diversió. Desenvolupar la imaginació i fomentar la creativitat, tot apropant els nens al teatre d’una manera lúdica, amena i agradable.

MÚSICA PER A INFANTS

La música és una experiència educativa integral ja que avarca totes les dimensions de l’infant: física, cognitiva, social i emocional.
Treballarem a partir del joc, de la cançó, de la dansa i el moviment, de l’expressió, dels petits instruments, del llenguatge…

Amb aquests elements desenvoluparem la psicomotricitat dels infants, l’equilibri, la coordinació, el llenguatge, el companyerisme, l’escolta… I ens endinsarem també en conceptes bàsics de la música com el silenci, el timbre, la velocitat, la intensitat i la cançó, conceptes dels quals podran reviure en el seu dia a dia a casa i a l’escola.

BABYENGLISH I ENGLISH

Aquesta activitat la realitza una monitora nativa i bilingüe, especialitzada i amb amplia experiència en aquesta etapa, on amb la conversa, els jocs i les fitxes, volem ajudar a millorar-los la comprensió i expressió en Anglès. Per tal d’aconseguir el nostre objectiu, s’ha decidit fer grups més reduïts per tal de treballar millor la llengua oral.

NATACIÓ

Els objectius de la natació escolar són la formació i l’educació en l’entorn aquàtic.

Situem els continguts de l’aprenentatge de la natació el més propers possible als del dia a dia a l’escola, donant molta importància als mètodes d’ensenyament encaminats a que el nen/a aprengui mentre s’ho passa bé, nedant i jugant en un medi divertit com és l’aigua.

Les possibilitats que dona l’exercici a l’aigua són fonamentals per a la salut física i psicològica del nen/a: desenvolupament motor, millora de la coordinació, assimilació d’hàbits higiènics, millora de l’autoconfiança, facilitats per la relació en grup.

CREATIVITAT PLÀSTICA

Activitat on es treballa amb diferents materials: pintures, plastilines, papers, … i tècniques pictòriques i plàstiques (collage, tisores, punxons, ,…), oferint al nen un espai d’expressió on, a més podrà desenvolupar al màxim les seves capacitats manuals i de representació.

REFORÇ/AULA ESTUDI

És tracta d’una activitat on els alumnes podran fer els deures, consultes, organitzar l’agenda, preparar els exàmens i obtenir recolzament en aquelles assignatures que més els hi costen.

Permet que puguin desenvolupar una autonomia de treball que els sigui d’utilitat en la seva vida acadèmica i en el futur, també a la seva vida professional .

MECANOGRAFIA

Curs destinat a ensenyar als infants el domini del teclat.

Cada dia es fa més evident, sigui en l’àmbit que sigui, que s’ha de saber teclejar correctament. Tant en els estudis com en la feina, a l’hora d’escriure un mail, per comunicar-nos en un programa de xat, per passar els nostres apunts, per fer treballs, per redactar una carta en un tractament de textos, etc.

L’objectiu és ajudar als infants a memoritzar el teclat i donar l’habilitat de desplaçar-se amb tots els dits pel mateix sense baixar la vista per mirar les tecles.

JOCS AMB PATINS

Aquesta és una activitat pensada per a que els participants aprenguin a moure’s amb un medi nou per ells: els patins. Es formaran diversos grups depenent del nivell de cada nen/a, des d’una iniciació fins a un nivell més tècnic. Es treballarà des d’una vessant lúdica, intentant aconseguir l’autonomia dels nens/es amb els patins i que puguin assolir nous fonaments propis de l’esport, desenvolupant les capacitats físiques bàsiques. Es treballarà també a partir dels circuits i dels pre-esports.

BABYESPORTS

L’alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d’activitats lúdiques amb un transfons educatiu i adaptat tot a un nivell psicomotriu. Es treballarà també a partir dels circuits i dels pre-esports.

BALLS MODERNS

És una activitat sana i divertida on l’alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d’activitats lúdiques amb un transfons educatiu i adaptat a les diferents edats. Les classes de Balls moderns són el balanç perfecte entre la gimnàstica aeròbica i el ball, on cada gir, cada moviment, cada salt, cada pas i cada rutina estan perfectament sincronitzades amb la seva melodia, lletra i ritme.

ESPORTS

L’activitat serveix per iniciar els nens i nenes en diferents esports d’equip amb la finalitat de fer-los gaudir. Consisteix en una activitat sana i divertida on l’alumne desenvolupa un comportament cooperatiu tant dins com fora del terreny de joc, fomentant el respecte pels altres companys a més d’adquirir un major domini tècnic i tàctic dels diferents esports. La proposta està pensada per ensenyar els valors i els hàbits esportius i saludables, tastant diverses disciplines mitjançant el joc.

ESCACS I JOCS DE TAULA

Els jocs són una eina de sociabilització i d’aprenentatge fonamental per a l’educació i l’ensenyament. Jocs de Taula és una activitat per fomentar el creixement personal i treballar la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i l’agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats tactico estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip i l’autonomia. El joc és molt enriquidor com a transmissor de valors com respectar, conviure i compartir. Fomenta la companyonia i treballa la imaginació.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.