Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS DE L’ESCOLA

Menjador amb cuina pròpia

L’escola disposa d’una cuina nova i equipada, des d’on es preparen tots els dinars del nostre alumnat amb productes de proximitat cenyint-nos a un menú equilibrat assessorat per un nutricionista.

Entenem el servei de menjador com un servei que va més enllà de vetllar per una alimentació sana, responsable i equilibrada. Es tracta d’un temps de lleure i convivència fora de l’entorn acadèmic que també educa en l’autonomia i la responsabilitat.

Servei d’acollida

A la nostra escola oferim un servei d’acollida matinal de 8 a 9:30 per tal d’ajudar-vos a conciliar la vida laboral i la familiar amb la possibilitat de realitzar extraescolars d’anglès o música.

És un espai per descansar, llegir, jugar o interactuar amb altres companys i companyes.

Una bona opció per començar bé el dia!

Assessorament Psicopedagògic

Un equip format per una pedagoga a l’escola, la psicòloga de l’EAP, la logopeda del CREDA, l’assistent social i equips externs com el CDIAP, orienten, assessoren i acompanyen a mestres, famílies i alumnes per dur a terme l’aprenentatge més significatiu a cada alumne amb unes necessitats especifiques, ja siguin puntuals o de llarg acompanyament.

AMPA, activitats extraescolars

És una associació sense ànim de lucre que té per finalitat donar suport i assistència als membres de l’associació i, en general, a les mares i pares i tutors/es, els professors/es, els alumnes del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a l’educació dels seus fills i, en general, de tots els alumnes matriculats al centre.

Recepció i secretaria

Podeu contactar amb la recepció de l’escola de 8:30 a 19

– L’horari de recollida de material corporatiu: xandalls, bossetes, bidó i/o bates de 15h a 19h.

L’horari d’atenció a les famílies de secretaria és:

– Tots els matins de 8:30h a 13h

– Totes les tardes de 17:30 a 19:30h

Vedruna summer

Són 7 dies complets d’immersió total a l’anglès gaudint d’uns dies de colònies, de natura, d’esplai. I tot en anglès des que es lleven fins que se’n van a dormir després d’una jornada d’activitats lúdiques, interessants, divertides,…

Activitats d'estiu

Durant el mes de juliol oferim activitats relacionades amb un eix d’animació que és el mitjà que lligarà les diverses activitats de cada dia, acabant el matí a la piscina municipal amb la possibilitat de realitzar curset de natació i bany lliure.
Les programacions les dissenyem pensant en els seus protagonistes, garantint la
completa dinamització lúdica i educativa dels nens i nenes.

Pati Obert

“Pati Obert en dissabte” és una iniciativa conjunta amb l’AMPA en que s’ofereix que els i les alumnes durant el mati de dissabte puguin venir a l’escola per compartir amb companys i companyes d’altres cursos un matí de joc amb diferents propostes esportives.

Un espai que fomenta la convivència, l’esport, el respecte i la diversió!

Servei telemàtic

El món tecnològic s’ha instaurat en el nostre dia a dia, de manera que poc a poc s’aniran oferint més serveis a través de la plataforma Clickedu en la qual podrem disposar de diverses informacions relacionades amb dades acadèmiques del nostre fill/a.

AMPA I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

MÀGIA

Màgia a càrrec de La Màgia de l’Òscar de la Torre!
L’Òscar es dedica professionalment al món de la màgia. Dedica
part del seu temps a un projecte que combina màgia i pedagogia
en valors i s’ha especialitzat en màgia educativa.
Per al nen o nena cada joc de màgia és un descobriment que li permet
desenvolupar-se en públic, treballar la seva creativitat i la seva
destresa manual i física.
Amb l’ajuda d’un mag professional, els petits mags aniran
aprenent diferents disciplines màgiques. Al finalitzar l’activitat,
els alumnes hauran après centenars de jocs de màgia, tindran la
destresa física per fer-los i l’habilitat de parlar i mostrar-los en
públic.

EXPERIMENTS

Activitat dirigida a nens i nenes interessats en el món de la ciència, on trobaran un espai de descoberta i experimentació i tindran un contacte amb les ciències molt pràctic i divertit, amb l’objectiu d’aprendre i gaudir alhora.

Es realitzaran diferents tallers i experiments on els alumnes hauran de fer ús de la curiositat i l’observació per a resoldre’ls.

“M’ho van explicar i ho vaig oblidar, ho vaig veure i ho vaig entendre, ho vaig fer i ho vaig aprendre”

IOGA

El ioga és una pràctica positiva en l’etapa de creixement. Mitjançant el ioga, els nens/es  exerciten la seva respiració i aprenen a relaxar-se, per fer front a l’estrés, a situacions conflictives,  a la falta de concentració, problemes evidents en la societat actual, afavorint la seva salut física i emocional.

Aquesta activitat s’ha d’entendre com una activitat lúdica quan es fa amb infants. Realitzarem algunes de les postures de ioga a través de cançons, i jocs.

TEATRE

El teatre és una activitat d’equip i qualsevol personatge és fonamental per desenvolupar el treball.

Tots els participants són molt importants, ja que tots treballen de manera activa. En la projecció de l’obra tots els infants tenen una cosa a dir o a fer. El teatre suposa una forma d’expressió corporal i lingüística que desenvolupa capacitats i aptituds.

Volem relacionar l’educació artística amb la diversió. Desenvolupar la imaginació i fomentar la creativitat, tot apropant els nens al teatre d’una manera lúdica, amena i agradable.

COSTURA

A càrrec de l’Atelier Creatiu.
En un ambient distès, l’alumne aprendrà les tècniques bàsiques de la costura mitjançant la realització de petits objectes d’ús quotidià. L’infant s’iniciarà en la descoberta de diverses tècniques, eines i materials que li permetran gaudir
duent a terme les seves pròpies creacions (ninots, bosses, objectes de bijuteria, etc.).

MÚSICA PER A INFANTS

La música és una experiència educativa integral ja que comprèn totes les dimensions de l’infant: física, cognitiva, social i emocional.
Treballarem a partir del joc, de la cançó, de la dansa i el moviment, de l’expressió, dels petits instruments, del llenguatge…

Amb aquests elements desenvoluparem la psicomotricitat dels infants, l’equilibri, la coordinació, el llenguatge, el companyerisme, l’escolta… I ens endinsarem també en conceptes bàsics de la música com el silenci, el timbre, la velocitat, la intensitat i la cançó, situacions que podran reviure en el seu dia a dia a casa i a l’escola.

BABYENGLISH I ENGLISH

Aquesta activitat la realitza una monitora nadiva i bilingüe, especialitzada i amb amplia experiència en aquesta etapa, on a travès de la conversa i el joc es pretén  millorar la comprensió i expressió oral en anglès. Per tal d’aconseguir el nostre objectiu, s’ha decidit fer grups més reduïts per tal de treballar millor la llengua oral.

NATACIÓ

Els objectius de la natació escolar són la formació i l’educació en l’entorn aquàtic.

Situem els continguts de l’aprenentatge de la natació el més propers possible als del dia a dia a l’escola, donant molta importància als mètodes d’ensenyament encaminats a que el nen/a aprengui mentre s’ho passa bé, nedant i jugant en un medi divertit com és l’aigua.

Les possibilitats que dona l’exercici a l’aigua són fonamentals per a la salut física i psicològica del nen/a: desenvolupament motor, millora de la coordinació, assimilació d’hàbits higiènics, millora de l’autoconfiança, facilitats per la relació en grup.

CREATIVITAT PLÀSTICA

Activitat on es treballa amb diferents materials: pintures, plastilines, papers, … i tècniques pictòriques i plàstiques (collage, tisores, punxons, etc.), oferint a l’infant un espai d’expressió on, a més podrà desenvolupar al màxim les seves capacitats manuals i de representació.

MECANOGRAFIA

Curs destinat a ensenyar als infants el domini del teclat.

Cada dia es fa més evident, sigui en l’àmbit que sigui, que s’ha de saber teclejar correctament i dominar la competència digital. Tant en els estudis com en la feina, a l’hora d’escriure un mail, per comunicar-nos en un programa de xat, per passar els nostres apunts, per fer treballs, per redactar una carta en un tractament de textos, etc.

L’objectiu és ajudar als infants a memoritzar el teclat i donar l’habilitat de desplaçar-se amb tots els dits pel mateix sense baixar la vista per mirar les tecles.

JOCS AMB PATINS

Aquesta és una activitat pensada per a que els participants aprenguin a moure’s amb un medi nou per ells: els patins. Es formaran diversos grups depenent del nivell de cada nen/a, des d’una iniciació fins a un nivell més tècnic. Es treballarà des d’una vessant lúdica, intentant aconseguir l’autonomia dels nens/es amb els patins i que puguin assolir nous fonaments propis de l’esport, desenvolupant les capacitats físiques bàsiques. Es treballarà també a partir dels circuits i dels pre-esports.

BABYESPORTS

L’alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d’activitats lúdiques i educatives, adaptat-ho tot a un nivell psicomotriu.

Es treballarà també a partir dels circuits i dels pre-esports.

BALLS MODERNS

És una activitat sana i divertida on l’alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d’activitats lúdiques i educatives. Les classes de balls moderns són el balanç perfecte entre la gimnàstica aeròbica i el ball, on cada gir, cada moviment, cada salt, cada pas i cada rutina estan perfectament sincronitzades amb la seva melodia, lletra i ritme.

ESPORTS

L’activitat serveix per iniciar els nens i nenes en diferents esports d’equip amb la finalitat de fer-los gaudir. Consisteix en una activitat sana i divertida on l’alumne desenvolupa un comportament cooperatiu tant dins com fora del terreny de joc, fomentant el respecte pels altres companys a més d’adquirir un major domini tècnic i tàctic dels diferents esports. La proposta està pensada per ensenyar els valors i els hàbits esportius i saludables, tastant diverses disciplines mitjançant el joc.

ESCACS I JOCS DE TAULA

Els jocs són una eina de sociabilització i d’aprenentatge fonamental per a l’educació i l’ensenyament. Jocs de taula és una activitat per fomentar el creixement personal i treballar la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i l’agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip i l’autonomia. El joc és molt enriquidor com a transmissor de valors com respectar, conviure i compartir. Fomenta la companyonia i treballa la imaginació.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website