Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Què són les aules i quines fem aquest curs al grup de mitjans?

 El treball d’aules internivells consisteix a barrejar alumnat de diferents nivells educatius consecutius en una mateixa aula; compartint, d’aquesta manera, espai i aprenentatges. 

Els alumnes treballen en grups cooperatius, desenvolupant habilitats competencials i comunicatives. Des d’un punt de vista pedagògic la cooperació entre els iguals ofereix una sèrie d’avantatges enriquidores, ja que cooperar significa treballar conjuntament per aconseguir fites comunes. Hi ha estudis que demostren que quan els alumnes treballen de manera cooperativa, milloren els seus resultats acadèmics i competencials, incrementen la seva motivació per les tasques escolars, augmenten la seva acceptació de les diferències, aprenen empatia i respecte mutu, desenvolupen competències de lideratge i gestió d’equips i creen lligams afectius més positius i reforçats entre els seus companys.

OBJECTIUS DEL PROJECTE AULES

 • Fomentar l’aprenentatge basat en competències.
 • Potenciar la curiositat i l’interès .
 • Treballar l’educació integral.
 • Afavorir l’autonomia i la presa de decisions.
 • Potenciar l’aprendre a aprendre, de manera que l’alumnat sigui el protagonista del seu aprenentatge.
 • Preparar-los per continuar aprenent al llarg de la vida.
 • Desenvolupar comportaments i actituds de convivència.
 • Promoure nous mecanismes d’ajuda i aprenentatges, amb l’intercanvi i comunicació entre alumnes d’edats diferents. 
 • Crear vincles entre alumnes de cursos diferents i potenciar noves situacions de relació, fora del cercle de seguretat.

Aquest curs ens endinsat en les aules:

 1. Talent en escena on treballem l’expressió corporal a través de jocs que ens permeten conèixer el nostre cos i com el podem utilitzar per comunicar.
 2. Eco exploradors: treballem la coneixença dels insectes, animals, plantes i arbres que hi han a l’escola.
 3. Petits escriptors: treballem l’expressió escrita canviant el final del conte “la caputxeta vermella” amb nous personatges, paisatges i materials.
 4. En una primera sessió recorrem els carrers de Mollerussa per visualitzar alguns dels murals de diferents artistes i temàtiques.
 5. El proper dia ens endinsem en l’obra de Kamma Marlo i reproduïm un dels seus murals.
 6. En l’aula viatgem a la prehistòria ens endinsem en aquesta època coneixent com era la vida, els objectes, costums i practicarem una mica la seva escriptura. També ens convertim en arqueòlegs i descobrim diferents ossos i evidències del moment!
 7. Aprenem a parar la taula i també a prendre consciència dels aliments que són els millors per cuidar la nostra salut, i, finalment elabora un menú saludable de tres plats.
 8. Coneixem alguns elements de la fotografia i en fem fotografies creatives.

Veure un recull de fotografies de les aules del grup de mitjans.

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website