Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Benvinguts a Vedruna Mollerussa!

Segueix-nos a instagram per veure el que podria ser el dia a dia del vostre fill/a i posa’t en contacte amb nosaltres per què puguem escoltar-te, acompanyar-te i explicar-te!

Vedruna Mollerussa, volem ser la vostra escola!

Properament publicarem informació per fer la matrícula

El dia a dia de l'escola a través dels sis eixos del projecte educatiu

Emociona't

Les activitats del projecte Emociona’t ens ajuden a crear un espai i un temps per comunicar-nos i expressar els sentiments, desenvolupant les capacitats cognitives, emocionals i socials.

Construeix

Fomentem activitats educatives innovadores i motivadores. Potenciem metodologies d’aprenentatge actives, que promoguin l’autonomia i la iniciativa dels alumnes.

Obre't al món

El projecte pedagògic de la nostra escola inclou la tecnologia educativa, projectes que desenvolupen hàbits i valors per a un món més sostenible i destreses per entendre’s i comunicar-se en un món global.

Implica't

Afavorim un clima motivador i proper per tal d’acompanyar a l’alumne en el seu creixement personal, adaptant-nos a les capacitats i possibilitats de cadascú.

Activa't

Ens permet obrir les portes de l’escola per potenciar el treball i l’aprenentatge i enfortir els vincles entre les famílies, el centre educatiu i l’entorn.

Coneix

A l’escola entenem que conèixer la cultura i la tradició ajuda als infants a sentir-se part de la societat en la que vivim. És per això que a Vedruna Mollerussa, celebrem festes i tradicions pròpies del nostre país.

Activitats Extraescolars, Acollida matinal i Menjador amb cuina pròpia

Dona un cop d'ull a les instal·lacions

L'equip directiu

Natàlia Torres

Directora General

Carme Capell

Directora de Primària

Mª José Ruiz

Directora d’Infantil

Albert Castellarnau

Adjunt a Direcció

Vine a conèixer-nos!

Si voleu venir a conèixer la nostra escola, el nostre projecte o les nostres instal·lacions, us plantegem diferents possibilitats de fer-ho i sempre garantint totes les mesures sanitàries preventives. Podeu escollir una opció o més d’una.

  • Entrevista presencial personalitzada
  • Reunió virtual en grup
  • Visita presencial de les nostres instal·lacions

Degut a la situació sanitària actual, les instal·lacions només es podran visitar triant la opció “visitar presencialment les instal·lacions” i es visitaran en horari no lectiu. A les opcions presencials només podran assistir dos adults per família.

Loading...