Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Dia Universal de l’Infant

Avui dia 20 de novembre de 2017,  es celebra el Dia Universal de  l’Infant, i a Mollerussa, com a Ciutat Amiga de la Infància, volem  reivindicar i recordar els drets dels infants i els adolescents.

Aquest any, tot seguint la proposta presentada per part del programa ciutats amigues de la infància d’UNICEF, “1.001 projectes pel planeta”, i mitjançant el Pla Educatiu d’Entorn de Mollerussa, els infants i adolescents de la nostra ciutat, ens hem proposat l’objectiu de protegir el nostre planeta i el nostre entorn dels efectes del canvi climàtic i dels efectes negatius que els éssers humans estem provocant a la Terra, casa nostra.

Pensem que tots els infants i adolescents d’arreu del món tenim dret a un medi ambient saludable, que ens permeti créixer sans i desenvolupar el nostre màxim potencial, alhora que gaudim de l’oportunitat de contribuir a un entorn net i sostenible.

Per aconseguir-ho demanem poder exercir els nostres drets a la participació, a l’expressió, a l’opinió, i que se’ns inclogui en les solucions dels problemes mediambientals que ens afecten.

Per això aquest any els infants i adolescents dels centres i recursos d’educació formal i no formal de Mollerussa, hem volgut demostrar que podem fer efectiu el nostre dret a joc, tot utilitzant joguines que no contaminin el planeta i siguin respectuoses amb l’entorn en el que vivim. Així que hem elaborat joguines amb materials reciclats i/o sostenibles que ajuden a contribuir la protecció del nostre medi ambient.

Hem treballat tots els infants i adolescents de Mollerussa en aquest projecte, i tot i que sabem que, per si mateix, no resoldrà els problemes del món,  tenim l’esperança que altres nois i noies en molts indrets s’uneixin com nosaltres per poder-ho aconseguir.

Tots junts ho podrem aconseguir amb 1.001 projectes pel planeta!

]]>

Comments are closed.