Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Aules 3, 4 i 5: 10 AMBIENTS!

Aquest anys les aules 3, 4 i 5 canvien de format!!

De forma setmanal i passant dos cops per 10 ambients diferents els alumnes de P3, p4 i p5 gaudirem de:

Mini mons: Els mini mons es un espai on es creen situacions de la vida real en petita escala, lligat amb el joc simbòlic.

Natura Aquest ambient permet la construcció i la representació a través de diferents elements fomentant la creativitat i la imaginació

Artistes: Compartir el plaer relaxant de pintar amb aquarel·les un mandala amb els companys, i descobrir tonalitats de colors nous barrejant pintures i mostrar-los en un mural col.lectiu. ‘”Els Artistes comparteixen el plaer de crear i descobrir diferents tonalitats de colors i materials”.

Disfressa’t: És un espai on els infants poden gaudir disfressant-se i agafar diferents rols durant l’aula. També hi ha un espai de maquillatge on es pinten els uns als altres. L’objectiu és que es coneguin entre els diferents cursos i que els grans ajudin o pintin als petits.

Fer i desfer: Manipulació i experimentació amb diferents tipus de materials reciclats. La creativitat i la imaginació com elements fonamentals per elaborar les seves grans creacions.

La caseta de xocolata: Xococuina, xocodescoberta, xocomaths, xocolateria i gelateria, a l’aula de la caseta de xocolata. Cuinem i descobrim la: ingredients,tipus origen, receptes, mesures,… I gaudim pintant amb xocolata.

Sensacions: mitjançant el massatge els nens aprenen a reconèixer el seu cos i a valorar les sensacions de relaxació i calma. Utilitzem pilotes, mocadors , plomes i les mans. Amb música relaxant i incens per aromatitzar l’aula.

Experimentem i descobrim! Fem neu, juguem amb els colors i en creem de nous, experimentem amb llet i colorant, ens convertim en arqueòlegs que busquen objectes amagats i juguem amb l’aigua.

Llum i color

Tots a l’una! és un espai on pretén desenvolupar el treball en equip, la coordinació, la creativitat i l.ajuda als més petits. El GRAN TAMANY és el protagonista.

 

Veure les fotografies

Comments are closed.