Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Famílies de Febrer

Quantes sorpreses ens porten les famílies que comparteixen una estona al nostre dia a dia a l’aula:

– La mare de l’Oliver, la Vanessa ens ha fet un taller d’origami, també conegut com papiroflèxia; l’art Japonés del plegament de paper. Hem fet cares d’animals tot fent carotes nosaltres per doblegar el paper per on ens indicaven…carai què concentrats!!! Gràcies marona!

-A la classe dels Esquirols hem viatjat a Colòmbia a través dels jocs tradicionals típics del país. Els pares d’en Yeray, l’Edwin i l’Esther ens han explicat uns jocs que ens han agradat moltíssim. La pirinola, el trombo (la baldufa) i la coca. Ha estat una tarda genial i agraïm immensament el regal que ens heu fet, de ben segur que sempre ens farà reviure el bon moment que hem compartit. Moltes gràcies família!

– A la classe de les papallones ha vingut la Clara, la mare de la Jana. Amb elles ens hem començat a preparar pel Carnestoltes! Deixant anar la nostra creativitat i imaginació hem fet unes màscares i antifaços preciosos! Si veieu pel carrer algun super heroi o una superheroina amb antifaç potser serem nosaltres! Gràcies per aquesta tarda tan creativa i per preparar-ho tot amb tant amor!!

– A la classe dels esquirols hem gaudit de la visita de la Bea, mare de l’Ares que ens ha parlat de la seva feina de bibliotecària. Ens ha animat a participar en les activitats que realitzen a la Biblioteca, a anar-hi i a gaudir de la lectura a casa gràcies al servei de préstec. Amb ella hem fet un taller per elaborar un punt del llibre molt especial, un monstre lector que acompanyarà les nostres primeres lectures. Mireu què divertits han quedat! Desitgem que amb aquests monstres ens  endinsem en mil aventures!!! Moltíssimes gràcies Bea per organitzar-nos aquesta activitat i fomentar aquestes ganes de llegir que tenim!

 

– A la classe dels esquirols ens hem endinsat en el món de la construcció de la mà del Marc, pare de l’Arlet que ens ha parlat del seu ofici i hem descobert tot el procés de fabricació d’un material molt important, les teules! ️ Amb molt detall ens ha explicat curiositats  sobre aquestes, i ensenyat les teules tradicionals i la gran varietat de colors i formes que fabriquen.

Si voleu saber com feien les teules els romans i perquè serveixen les teulades, pregunteu als nens i nenes dels esquirols! També hem dibuixat unes precioses cases i castells amb moooltes teules, és clar. I, de record, una petita teula que ens ha encantat. Gràcies a la Berta, a l’Arlet i al Marc per aquesta tarda tan didàctica i divertida!

Veure les fotografies